Wij zijn

Datatrek

Waar kunnen we
jou bij helpen?

  • Een website die bij jou past
  • Een webshop die verkoopt
  • Webteksten die aanslaan

Een website die bij jou past

Van simpel en doeltreffend tot uitgebreid vol animaties. Wij kunnen het allemaal. Afhankelijk van jouw wensen en budget maken we samen een plan dat past bij jouw bedrijf. We denken graag met je mee en zitten vol creatieve ideeën om jouw digitale visitekaartje zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Laten we brainstormen!Neem vrijblijvend contact op

recente projecten

Wat klanten
over ons zeggen

Wij bouwen websites
met karakter

7Fans website voorbeeld
Futurizon website preview

Meet
the team

Slimme alleskunners op het gebied van tech en projectmanagement.

We ontwerpen originele concepten en strakke designs én weten deze in rap tempo te ontwikkelen. Een enthousiast, daadkrachtig en creatief team met expertise op het gebied van web development, data engineering, communicatie en projectmanagement.

Creatief, duidelijk en vliegensvlug

Samen van start
Wat heb je nodig en hoe kunnen wij je daarbij helpen? We maken met elkaar heldere afspraken zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten.

Aan de slag
Wij gaan hard aan het werk om van jouw project een succes te maken. Daarbij gaan we als team te werk en zorgen we ervoor dat jouw project de aandacht krijgt die het verdient.

Jouw feedback
Voor de afgesproken datum sturen we je de eerste versie van jouw product op. Deze kun je op je gemak bekijken en voorzien van feedback. Met jouw feedback gaan we aan de slag.

Definitief product
Na het verwerken van jouw feedback leveren we het definitieve product op. Vaak is het na één feedbackronde direct raak. Is dat niet zo, dan gaan we natuurlijk nog door.

Altijd up to date
Ook na oplevering zijn we beschikbaar voor het beheer van jouw website of webshop. We zorgen ervoor dat alles loopt als een zonnetje en altijd up to date is.

Geweldige support
Wij weten hoe belangrijk goed klantcontact is. Heldere afspraken en snel, klantvriendelijk contact zijn bij ons de standaard.

Werkwijze

Let's rock together!

Zin om jouw project samen tot een succes te maken? Neem contact op!